‘Even lachen naar het vogeltje.’ Het is een oude uitspraak om mensen met een lach op de foto te krijgen. Een ontspannen houding en open gezichtsuitdrukking zorgt dan ook voor het mooiste resultaat. Voor mij is die lach niet alleen op de foto belangrijk, maar ook daarbuiten.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. De fotoshoot zelf moet ook leuk en spontaan zijn. Dat is immers een deel van de herinnering die we vastleggen. En het eindresultaat? Een lach op iemands gezicht bij het zien van de foto’s is voor mij meer waard dan deze woorden beschrijven.

In de studio en op locatie probeer ik alle mogelijkheden te benutten. Hierbij staat de persoonlijkheid van de mensen die op de foto gaan centraal. Ik zoek altijd naar creatieve oplossingen en uitkomsten om de foto zo persoonlijk en sprekend mogelijk te maken.

Ik ben gespecialiseerd in fotoshoots met mensen met een fysieke of mentale beperking. Met een creatieve en geduldige aanpak haal ik het beste in iemand naar boven. De shoot zelf en het eindresultaat is een blijvende herinnering waar je met een glimlach op terugkijkt.

Willen jullie graag meer weten naar de mogelijkheden of prijzen voor een fotoshoot?
Neem dan contact met me op om jullie vragen en wensen te bespreken.